Radio Brand

összeköt minket

Most szól

Cím

Előadó

Műsor adásban

Csak a zene

00:00 05:57

Műsor adásban

Csak a zene

00:00 05:57

Background

Spanyolországi besorolási lista – 2021.10.11.-2021.10.17.

Írta: - 2021.10.09.

20211008_besorolasilista_piros.png

Feltöltve a legfrissebb besorolási lista, mely október 11-től október 17-e éjfélig lesz érvényben. 

 
Magyarország TELJES területe rizikós besorolásba került jövő héttől. Mostantól a Debrecenből utazóknak is fel kell mutatniuk oltási/gyógyulási igazolást vagy teszteredményt.
 
Németország, Ausztria, az Egyesült Királyság, Svájc, Szlovákia, Szlovénia és Románia TELJES területe is PIROS besorolásban folytatja.
 
A rizikós besorolású területekről, így a MAGYARORSZÁGRÓL érkezőknek az alábbi dokumentumokra van szükségük ahhoz, hogy Spanyolországba utazzanak:
 
Az SpTH QR-kódján kívül oltási vagy gyógyulási igazolást,
VAGY 72 óránál nem régebbi, negatív PCR
VAGY az EU által elfogadott 48 óránál nem régebbi antigén teszteredményt kell felmutatni.
A Spanyolországban elfogadott oltóanyagok: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm.
Akit Szputnyikkal oltottak, annak tesztet kell magával hoznia, akit a többi oltóanyag valamelyikével immunizáltak, annak viszont NINCS SZÜKSÉGE EXTRA TESZTRE.
 
A besorolási lista értelmezése: az első oldalon azok az uniós országok szerepelnek, amelyek rizikósak. Amelyik neve mellett zárójeles részt láttok, ott a zárójelben lévő zónák piros besorolásúak, a többiek zöldek. Amelyik ország neve mellett nincs zárójeles rész, ott az egész ország rizikós.
 
A második oldalon a harmadik országokat találjátok (ide tartozik Svájc és az Egyesült Királyság is), közülük is azokat, akik MENTESÜLNEK a rizikós besorolás alól, vagyis zöldek. Aki nincs a listán, az vörös színt kapott az aktuális hétre is.
 
A friss listát itt olvashatjátok:
 
 
#spanyolország #spanyolországihírek #hírekspanyolországból #hírek #híradó #news #noticias #spanyolhírek #spanyol #covid19 #járvány #koronavírus #pandemia #beutazásiszabályok #rizikóslista #lista #besorolásilista #TóthBrigitta #Hitelesen #Tényszerűen