Radio Brand

összeköt minket

Most szól

Cím

Előadó

Műsor adásban

Csak a zene

10:34 10:57

Műsor adásban

Csak a zene

10:34 10:57

Background

Rólunk

BRAND, azaz a Brigitta és a Roland név anagrammája.
Amihez eddigi életünkben mi ketten együtt hozzányúltunk, az sikeres volt – még akkor is, ha a csúcsra vezető út nem volt éppen zökkenőmentes. Ezért döntöttünk úgy, az első spanyolországi magyar rádió megálmodóiként, a kettőnk energiáját adjuk hozzá a csatorna nevéhez is – ennyire egyszerű tehát a Rádió Brand nevének története. 🙂

Spanyolországban élünk 7 éve, előtte Magyarországon mindketten rádiósok voltunk. Én – Brigitta – a debreceni Rádió Max, majd a Class FM hírszerkesztő-hírolvasója voltam, a férjem, Roland pedig (közel egy évtized különböző budapesti rádiók, majd végül) a Class fm hangtechnikusa és a Peaches and Cream partik DJ-je, alias DJ Grand volt.

Imádtuk a munkánkat, valódi szerelem és siker volt, de különböző okokból váltanunk kellett. 2013-ban felmondtunk és belevágtunk egy kalandba mely gyerekkori vágyam volt: rajongtam Spanyolországért. Magunk sem tudjuk, hogy éltük túl az első évek nehézségeit, hogy építettünk fel a semmiből egy országos sikert elért kürtőskalácsos vállalkozást, de egy dolog mindig biztos volt: álmodtunk egy saját rádiót. Évek óta terveztük az elindítását, de falakba ütköztünk. A koronavírus-járvány miatt azonban szükség lett az információk szűrésére és hiteles átadására, így úgy gondoltuk: eljött az ideje a nagy lépésnek.

A Radió Brand a Spanyolországban élő és Spanyolország iránt érdeklődő magyaroknak szól. A célunk, hogy hallgatóink megbízható hírforrásként tekintsenek ránk, hogy spanyol és magyar zenét hallgathassanak, hogy megismerjék Spanyolország kultúráját, gasztronómiáját. Mindeközben igykszünk segíteni a spanyol-magyar turizmus kibontakozását, valamint a spanyolországi magyar vállalkozások népszerűsítését.

Miért hallgasd a Rádió Brand-et? Mert ha te is szereted Spanyolországot, ha ide húz a szíved akár nyaralás, akár letelepedés céljából, akkor a közös érdeklődési körünknek köszönhetően a Radio Brand biztos, hogy ÖSSZEKÖT MINKET. 🙂